HP

Nvidia T400 (4GB)

Met de Nvidia T400 grafische kaart werk je stukken sneller dan met een on-board grafische kaart. Daarnaast vergroot de T400 videokaart je mogelijkheden met CAD-programma’s en grafische applicaties zoals AutoCAD en Photoshop.

 • Videokaart voor CAD-tekenen
 • 384 Cuda Cores
 • 4 GB GDDR6
 • Maximaal drie monitoren (3x mDP 1.4)
 • Videokaart

  • Nvidia T400 - 4 GB

    195,00
   SKU: 5Z7E0AA

Zo verbetert de Nvidia Quadro P400 de prestaties van CAD- en grafische programma’s

De NVIDIA T400, gebouwd op de NVIDIA Turing GPU architectuur, levert verbazingwekkende prestaties en mogelijkheden voor een scala aan professionele werkprocessen. Met 384 CUDA kernen en 4GB GDDR6 geheugen biedt de T400 kracht en prestaties in een kleine vormfactor, zodat professionals met gemak een reeks multi-app workflows aan kunnen. Native ondersteuning voor maximaal drie 5K schermen geeft je de uitgebreide visuele werkruimte om je werk in verbluffend detail te bekijken.

NVIDIA RTX professionele grafische kaarten zijn gecertificeerd voor een breed scala aan professionele toepassingen, getest door toonaangevende onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) en fabrikanten van werkstations, en ondersteund door een wereldwijd team van ondersteuningsspecialisten. Krijg de gemoedsrust die je nodig hebt om je te concentreren op wat het belangrijkst is met het eerste visuele computerplatform voor bedrijfskritische zaken.

Parallelle berekeningen met Nvidia T400

De toegepaste Nvidia CUDA-technologie zorgt dat je bij parallelle berekeningen niet één, maar meerdere processoren tegelijk belast. De miljoenen berekeningen worden zodoende over meerdere GPU’s verdeeld, waardoor je systeem veel sneller en stukken soepeler functioneert.

Snel geheugen

Hoe snel je systeem gegevens kan verwerken, heeft te maken met het type geheugen. Die van de Nvidia T400 zijn hoe dan ook snel. Het GDDR6-geheugen heeft een memory bandwith van 160Gb/s.

DirectX 12: realistische 3D-modellen

Meer 3D-polygonen zorgen voor meer details in je ontwerp. Met als resultaat: een beter reliëf. De schaduwen zorgen voor een nog realistischer beeld. Videokaarten van Nvidia gebruiken hiervoor SMX shader blocks, met kloksnelheden die de core processor evenaren.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de Nvidia Quadro P400

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten