HP

HP ZBook Fury 16 G11 MFG/Pointcloud

Nieuwste model! Dit ongekend krachtige Workstation is ideaal als je werkt met zeer grote BIM-bestanden, omvangrijke samenstellingen in Inventor/SolidWorks of complexe point cloud-bestanden. Dit Workstation is een ultieme combinatie van kracht en mobiele souplesse!

 • Processor: Intel i9-14900HX, 24 core (4.1/5.8 GHz, 36 MB Smart Cache)
 • RAM: 64GB (2 x 32 GB DDR5-5600 Mhz)
 • GPU: Nvidia RTX 4000 ADA, 12GB GDDR6
 • Beeldscherm: 16,0 inch (40,6 cm) WUXGA 1920 x 1200
 • Opslag 1: 1 TB SSD HP Z Turbodrive – NVME TLC
 • Opslag 2: 1 TB SSD HP Z Turbodrive – NVME TLC
 • Beveiliging: SEC Fingerprint Sensor
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
 • *Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Fury 16 G11 Pointcloud/MFG

    3.995,00
   SKU: WSTN_MW-16MFG001

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar

    95,00
   SKU: U61B5E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Dit maakt de HP ZBook Fury 16 G11 een echte alleskunner

Als ervaren modelleur weet je dat een goed Workstation om meer draait dan ‘het meeste RAM-geheugen’ of ‘de beste processor’. Werken met BIM, VR en realtime visualisatie vraagt om de beste onderdelen die perfect met elkaar samenwerken.

Waar je dan aan moet denken? Aan een toereikend RAM-geheugen (met een hoge kloksnelheid) bijvoorbeeld. Maar ook aan een krachtige processor die sterk genoeg is om al je taken uit te voeren, een supersnelle videokaart voor razendsnelle berekeningen en een aantal harde schijven die je data snel ophalen en wegschrijven. Dit HP ZBook voldoet aan al die eisen.

Hierom is dit ZBook de meest complexe modellen de baas

Dit Workstation is bij uitstek geschikt voor de vele taken en applicaties die je in je werk als BIM-modelleur tegenkomt. Waarom? Bijvoorbeeld door de combinatie van de nieuwe 24 core Intel i9-14900HX (4,1-5,8 GHz), het 64 GB RAM-geheugen, de supersnelle HP PCI-e NVMe SSD en Nvidia’s RTX 4000 ADA met 12GB GDDR6 geheugen. Hierdoor zijn werkzaamheden als grote BIM-bestanden verwerken en point cloud-data importeren geen uitdaging meer, maar vanzelfsprekende routine. Daardoor maakt dit HP Workstation voor point cloud, large assemblies en MFG je dagelijkse werk een stuk aangenamer.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP ZBook Fury 16 G11.

Eigenschappen

Intel i9-14900HX

De Intel i9-14900HX (een topmodel van Intel) heeft maar liefst 24 rekenkernen, ieder met een zeer hoge kloksnelheid. Dit ondersteunt de hoge framerates die noodzakelijk zijn voor het werken met grote assemblies en het verwerken van point cloud-bestanden. Bovendien ondersteunen de krachtige nieuwe rekenkernen het supersnelle 64GB RAM-geheugen (DDR5-5600MHz).

64 GB Ram-geheugen

Voorkom dat uw laptop wordt vertraagd door onvoldoende geheugen. Het supersnelle RAM-geheugen zorgt ervoor dat uw systeem niet vertraagd en dat de processor optimaal kan presteren. Het 64GB DDR5 (5600Mhz) RAM-geheugen zorgt dat uw systeem gevoed kan worden met grote hoeveelheden data, ook als u met grote Point Clouds werkt.

De snelste SSD - HP Z Turbo Drive

De HP Z Turbo Drive – NVME TLC SSD haalt lees- en schrijfsnelheden van 6400MB/s en 5000MB/s en zorgt ervoor dat Windows razendsnel opstart en uw bestandsverwerking en -overdracht maximaal zijn.

Nvidia RTX 4000 ADA

De Nvidia RTX 4000 Ada Lovelace GPU is een 12GB ECC DDR6 videokaart met 7424 CUDA Cores, 58 Nvidia RT Cores en 232 Tensor Cores. Deze videokaart is daarmee optimaal geschikt voor virtual reality, CAD en BIM, en zorgt voor vloeiende navigatie en snelle realtime renders in de viewport.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - 3 Jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Bij Z4CAD: 3 jaar on-site support door een vanuit HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten