HP

HP ZBook Power 16 G11 AutoCAD / Revit LT / SketchUp Pro

Nieuwste model! Werk je met AutoCAD, SketchUp Pro of Revit LT? Dan weet je als geen ander dat een krachtige processor en videokaart essentieel is. Dit HP ZBook Power 16 G11 voldoet aan alle eisen om ongestoord te werken en heeft alles in huis om jou optimaal te laten presteren.

 • Processor: Intel Core Ultra 7 155H, 16 core, 3.8/4.8 GHz
 • RAM: 16 GB DDR5 – 5600 MHz
 • GPU: Nvidia RTX 1000 Ada, 6GB GDDR6
 • Beeldscherm: 16,0 inch (40,6 cm) WUXGA 1920 x 1200
 • Opslag 1: 512 GB NVMe SSD HP Z Turbodrive
 • Beveiliging: Fingerprint Reader
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
 • *Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Power 16 G11 AutoCAD/Revit LT/SketchUp Pro

    1.995,00
   SKU: WSTN_MW-16ACAD001

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar

    95,00
   SKU: U61B5E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Waarom het HP ZBook Power 16 G11 zo geschikt is voor AutoCAD, SketchUp Pro en Revit LT-professionals

Dit veelzijdige ZBook heeft een door Autodesk gecertificeerde videokaart en is daarmee bij uitstek geschikt voor het werken met AutoCAD (LT), SketchUp Pro en Revit LT. Sterker nog: deze laptop bestaat uit louter onderdelen die specifiek zijn afgestemd op de uitdagingen van professionele CAD-tekenaars en 3D-modelleurs.

Het HP ZBook Power 16 G11 is dun, licht en heeft slanke randen. Kortom: de kracht van een HP-workstation met een aantrekkelijk design! Stil en energiezuinig is ‘ie ook. Dat komt door de innovatieve Vapor Chamber-koeltechnologie, zonder in te leveren op prestaties. En ook niet onbelangrijk in deze tijd: dit HP ZBook Power 16 G11 heeft een aantal baanbrekende beveiligingsopties. Dat geeft je zekerheid!

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Intel Core Ultra 7 155H - 16 Core 3.8/4.8 GHz

De Intel Core Ultra 7 155H levert betrouwbare prestaties. Intel U7-processoren zijn namelijk krachtig genoeg om razendsnel berekeningen te maken. Vooral berekeningen die nodig zijn voor het werken met CAD- en BIM-applicaties, zoals AutoCAD en Revit LT. En dankzij de meerdere rekenkernen (multi-core) is het werken met meerdere programma’s tegelijkertijd een peulenschilletje. Maar dat is nog niet alles: de U7-155H beschikt tevens over geavanceerde technologieën die zorgen voor snellere en meer vloeiende visuele weergaves. Wat wil je nog meer?

Doordacht design

Dankzij het doordachte design zijn de HP ZBooks robuuste apparaten voor zakelijk gebruik. De fraaie behuizing, de strenge tests (volgens militaire standaarden) voor vallen, trillingen, stof, luchtvochtigheid, hoogte en hoge temperaturen zorgen ervoor dat je mobiele werkstation opgewassen is tegen intensief reizen en werken.

Opslag: HP ZTurbo Drive NVMe SSD

De HP Z Turbo Drive – NVME TLC SSD haalt lees- en schrijfsnelheden van 6400MB/s en 5000MB/s en zorgt ervoor dat Windows razendsnel opstart en uw bestandsverwerking en -overdracht maximaal zijn.

Videokaart: Nvidia RTX 1000 Ada

Nvidia RTX-videokaarten staan voor betrouwbare prestaties met professionele CAD- en videobewerkingsprogramma’s. Met name de geoptimaliseerde GPU-drivers zorgen ervoor dat dit HP Z Workstation gecertificeerd is voor professionele toepassingen. De Nvidia RTX 1000 Ada heeft 6 GB GDDR6 videogeheugen, wat voldoende is voor het werken met AutoCAD, SketchUp Pro en Revit LT.

Specificaties

Bekijk alle specificaties van het HP ZBook Power 16 G11 Mobile Workstation

Eigenschappen

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

ThunderBolt 4

Dankzij ThunderBolt breidt u uw mobiele werkstation eenvoudig uit met extra externe harde schijven of andere apparaten. Data verhuizen razendsnel van uw laptop naar andere apparaten en andersom: ideaal voor AutoCAD-tekenaars en Revit-modelleurs die alles uit hun ZBook willen halen. Dit HP ZBook heeft zelfs twee ThunderBolt 4-aansluitingen: u sluit dus bijvoorbeeld eenvoudig twee externe monitoren aan.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot drie externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

Doordacht design

Dankzij het doordachte design zijn de HP ZBooks robuuste apparaten voor zakelijk gebruik. De fraaie behuizing, de strenge tests (volgens militaire standaarden) voor vallen, trillingen, stof, luchtvochtigheid, hoogte en hoge temperaturen zorgen ervoor dat uw mobiele werkstation opgewassen is tegen intensief reizen en werken.

HP Carepacks

HP Care Packs - 3 Jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Bij Z4CAD: 3 jaar on-site support door een vanuit HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten