HP

HP ZBook Fury 16 G11 Virtual Reality / Realtime Render

Nieuwste model! Laat uw klanten uw ontwerp als nooit tevoren beleven in Virtual Reality. Virtual Reality en real time renderingen vergen veel van uw videokaart en de processor. Deze top-end laptop is geoptimaliseerd voor de veeleisende visualisatie-expert en BIM-modelleur.

 • Processor: Intel Core i7-14700HX, 20 core, 3.9/5.5 GHz, 30 MB Smart Cache
 • RAM: 32 GB (DDR5-5600 Mhz)
 • GPU: Nvidia RTX 3500 ADA, 12 GB GDDR6
 • Beeldscherm: 16,0 inch (40,6 cm) WUXGA 1920×1200
 • Opslag 1: 1 TB SSD HP Z Turbodrive – NVME TLC
 • Beveiliging: SEC Fingerprint Sensor
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Fury 16 G11 Virtual Reality

    3.295,00
   SKU: WSTN_MW-16VIRT001

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar

    95,00
   SKU: U61B5E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Hierdoor is de HP ZBook 16 G11 ideaal voor Virtual Reality

Als ervaren modelleur weet je als geen ander dat een goed Workstation om meer draait dan ‘het meeste RAM-geheugen’ of ‘de beste processor’. Werken met Virtual Reality, realtime visualisatie en BIM vraagt om een perfect samenspel van alle onderdelen.

Denk aan een toereikend RAM-geheugen (met een hoge kloksnelheid), een krachtige processor die sterk genoeg is om al je taken uit te voeren en een harde schijf die je data snel ophaalt en wegschrijft (zodat je de GPU maximaal benut). Dit HP ZBook voldoet daar compleet aan.

Virtual Reality: De kracht van ervaring

Om een virtual reality ervaring echt overtuigend te laten zijn is het belangrijk dat de beelden vloeiend en zonder hapering worden geprojecteerd. Om deze reden is dit HP ZBook uitgerust met de Nvidia RTX 3500 ADA: één van krachtigste videokaarten op de markt. Neem van ons aan: met dit ‘dikke’ werkstation creëer je VR-werelden die bijna niet meer van de realiteit te onderscheiden zijn!

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Z4CAD: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Eigenschappen

Virtual Reality en visualisatie experts

Deze laptop is een vervanging voor je desktop en is een uitkomst voor virtual reality toepassingen en real time visualisatie. U kunt uw klant versteld laten staan door verbluffende visualisaties of hem door het gebouw te laten lopen met een virtual reality bril.

Nvidia RTX 3500 Ada

De Nvidia RTX 3500 Ada Lovelace kaart is een 12GB DDR6 videokaart met 5120 CUDA Cores, 40 Nvidia RT Cores en 160 Tensor Cores. Deze videokaart is daarmee optimaal geschikt voor Virtual Reality en Realtime renderen in de krachtigste rendersoftware zoals Enscape, V-Ray, Blender, 3Ds-max, TwinMotion of Unity.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Zbook 16 Fury G11.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten