Z4CAD

Al vele jaren levert Z4CAD een groot assortiment CAD-producten tegen de scherpste prijzen. Talloze tevreden klanten gingen u reeds voor. Ons klantenbestand is zeer uiteenlopend; van eenmanszaken en MKB, tot grote multinationals en overheidsinstanties. Wij houden de markt nauwkeurig in de gaten en passen, indien nodig, onze prijzen aan. Bij Z4CAD bent u dan ook verzekerd van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Betaalmogelijkheden

Nieuwe klanten:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deze betalingsmethode is de snelste manier om uw producten geleverd te krijgen.

Betaling op overboeking

Als u gekozen heeft voor ‘betaling op overboeking’ dan krijgt u van ons een factuur. Deze moet worden voldaan binnen 10 werkdagen vanaf factuurdatum. Bij ‘betaling op overboeking’ geldt de levertijd van het moment waarop wij uw betaling daadwerkelijk ontvangen hebben, niet wanneer het product is besteld en ook niet wanneer de factuur is verstrekt.

Buitenlandse betalingen

Extra gegevens van onze bank voor buitenlandse betalingen:
IBAN: NL29INGB0105997897
BIC: INGBNL2A
BTW: NL001701975B53
KVK: 70550743

Bestelformulier

Wanneer u geen gebruik kunt maken van de webshop bieden wij u de mogelijkheid om dit bestelformulier te downloaden. Verdere instructies over de betaalwijze en verzending vindt u in dit bestelformulier. De verwerkingstijd van een bestelling met het bestelformulier is langer dan met een directe bestelling via de webshop.

Verzending en bezorging

Wanneer wij uw bestelling vóór 15:00u ontvangen en het product op voorraad is, dan doen wij ons uiterste best om dezelfde dag de bestelling de deur uit te krijgen. Heeft u een product besteld ‘op overboeking’ dan geldt de levertijd van het moment waarop wij uw betaling ontvangen hebben, niet wanneer het product is besteld. Voor alle orders geldt een standaard tarief van €8,75 voor Nederland en België.

Z4CAD verstuurt uw pakket via een externe transportdienst, waarbij gestreefd wordt naar onderstaand afleverschema. In de meeste gevallen wordt dit schema gehaald. Wij kunnen echter geen garantie hierop geven omdat wij geen invloed hebben op de planning van de transportdienst.

BesteldUiterste besteltijdBezorging
Maandag15:00uDinsdag tussen 9:00u en 17:00u
Dinsdag15:00uWoensdag tussen 9:00u en 17:00u
Woensdag15:00uDonderdag tussen 9:00u en 17:00u
Donderdag15:00uVrijdag tussen 9:00u en 17:00u
Vrijdag15:00uMaandag tussen 9:00u en 17:00u
Zaterdag15:00uDinsdag tussen 9:00u en 17:00u
Zondag15:00uDinsdag tussen 9:00u en 17:00u

Garantie op producten

Z4CAD vervangt kosteloos alle producten die defect of beschadigd zijn geleverd. Mocht blijken dat het product onverhoopt niet meer te leveren is, dan zal naar een alternatief worden gezocht of zal het productbedrag worden gecrediteerd.

U dient bij ontvangst van de producten de producten visueel te controleren op eventuele schade. Producten met schade of enigszins ander defect of mankement dienen uiterlijk binnen 15 werkdagen per email te zijn gemeld aan onze klantenservice. Deze zal telefonisch contact met u opnemen over de retour procedure.

Overige garantie bepalingen:

Alle producten worden met fabrieksgarantie geleverd, eventuele extra of verlenging van deze garantie kan worden verkregen door deze direct af te sluiten met de desbetreffende fabrikant. Z4CAD kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld door ondeugdelijke of verkeerd gebruik van de producten.

Retourneren producten

Reeds geopende, geregistreerde of geïnstalleerde producten kunnen niet meer worden geretourneerd. Alle producten dienen in de originele verpakkingen en zonder schade te worden verstuurd. Indien u uw bestelling wilt retourneren volg dan onderstaande procedure:

Let op: Z4CAD levert aan zakelijke klanten. Op onze leveringen is de 14 dagen bedenktijd voor consumenten niet van toepassing. Onder andere het verkeerd bestellen, op proef bestellen of testen van een product zijn geen geldige redenen om een product te retourneren.

 1. Melden bij klantenservice. In het geval dat u uw bestelling wilt retourneren, dient u hiervan altijd melding te maken bij onze klantenservice. In eerste instantie telefonisch, gevolgd door een bevestiging per e-mail of post.
 2. Retour sturen product
  In overleg met onze medewerker ontvangt u de instructies voor het terugsturen van uw product. De retourzending dient binnen 15 werkdagen na ontvangst van de retoursinstructies in ons bezit te zijn, waarna wij uw retour binnen 48 uur zullen behandelen. U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw retour.
  Retourzendingen die niet binnen vijf werkdagen na ontvangst van de retoursinstructies door ons zijn ontvangen, zullen niet in behandeling worden genomen. Dit geldt ook voor retourzendingen die niet vooraf zijn aangemeld bij de klantenservice.

  1. Verpakking
   Geretourneerde producten die binnen de garantie vallen dienen in de originele verpakking te zitten en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Verder dienen deze zorgvuldig en stevig te zijn verpakt om eventuele transportschade te vermijden.
  2. Kosten retourneren
   Te retourneren producten dienen altijd voldoende gefrankeerd naar Z4CAD te worden verzonden. De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de afzender. In rekening gebrachte order- en verzendkosten zullen niet worden gecrediteerd.