HP

HP Z1 G9 Workstation - Creative Premium

Dit HP Z1 G9 Workstation is specifiek samengesteld voor alle artistieke creatievelingen en heeft een zeer gunstige prijs- kwaliteitsverhouding. Een betrouwbare 24-core i9-processor, veel geheugen, snelle NVme SSD en een krachtige Nvidia Geforce RTX-videokaart zorgen ervoor dat je je kunt focussen op het creëren van content zonder dat je wordt beperkt door je PC.

 • Processor: Intel i9-13900 (24 Cores, 4.2/5.6 GHz, 36 MB Smart Cache)
 • Voeding: 650 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficiënt
 • RAM: 32 GB, DDR5-4800MHz
 • GPU: Nvidia Geforce RTX 4060, 8GB GDDR6
 • Opslag 1: 1 TB HP Z Turbo Drive SSD
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
 • Workstation

  • HP Z1 G9 Workstation - Creative Premium

    1.995,00
   SKU: WSTN_WS-T1CREA005-1

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar

    45,00
   SKU: U1G59E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Waarom deze Workstation ideaal is voor creatievelingen

Dit werkstation is gecertificeerd voor professionele ontwerpsoftware zoals Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign maar ook (realtime) rendersoftware zoals Blender, Unity en Unreal Engine.

Of je nu afbeeldingen retoucheert, video’s bewerkt of op een andere manier met vormgeving bezig bent, de HP Z1 G9 Workstation – Creative Premium is een powerhouse-workstation die specifiek is samengesteld voor creatieve professionals.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Processor

De Intel i9-13900 is de 13e generatie van Intel Core i9-processoren. De betrouwbaarheid en prestaties van de 24 cores, 4,2/5,6 GHz processor zijn in deze prijsklasse ongeëvenaard. Single core-processen worden hierdoor met een snelheid tot 5,6 Ghz verwerkt. Veel functionaliteiten in softwareapplicaties binnen Adobe Creative Cloud maken echter ook dankbaar gebruik van de maar liefst 23 additionele kernen van deze Intel i9-13900-processor.

Geheugen

Het supersnelle RAM-geheugen zorgt ervoor dat uw systeem niet vertraagd en dat de processor optimaal kan presteren. Door onze jarenlange ervaring weten we hoeveel RAM-geheugen Adobe Photoshop en Illustrator nodig hebben. 32 GB RAM-geheugen is een goede balans tussen kosten en prestatie. Heeft u in de toekomt meer geheugen nodig dan kunt u dit eenvoudig uitbreiden.

Videokaart

Nvidia Geforce RTX-videokaarten leveren ultieme prestaties voor professionele programma’s in de grafische en video-industrie. Ze zijn niet alleen krachtig genoeg, maar ook erg betrouwbaar: geen crashes, geen stotteringen. Deze videokaart is je vriend. Nvidia ontwikkeld videokaarten voor de professionele markt en dat merk je. Met behulp van handgeselecteerde componenten en geoptimaliseerde drivers zorgt Nvidia ervoor dat je HP Z Workstation altijd presteert.

Opslag

Verminder opstart-, berekenings- en grafische responstijden. Een HP Z Turbo Drive TLC zorgt ervoor dat u grote bestanden snel kunt bewerken en verplaatsen. Werken in Adobe Creative Cloud is fantastisch maar een snelle SSD kan nog steeds erg voordelig zijn. Het gebruik van tijdelijke scratch-bestanden bijvoorbeeld, of als je met videobestanden werkt. Daarbij presteert deze SSD ook nog eens tot 2 keer sneller dan een standaard SSD. Dat merk je! Je systeem zal niet haperen en je kunt zonder problemen door blijven werken.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Z4CAD: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Eigenschappen

Kies de nieuwste componenten voor uw werk

Versnel uw workflow en werk gemakkelijk aan meerdere taken dankzij hogere prestaties voor multi-threaded apps. Kies uit de nieuwste professionele videokaarten en Intel®-processors.

Gecertificeerd voor gebruik met professionele apps

Werk zorgeloos met de kennis dat uw desktop gecertificeerd is voor bepaalde professionele apps. We hebben nauw samengewerkt met softwareaanbieders zodat u kunt profiteren van de beste prestaties in uw gehele workflow.

De veiligste workstations

Elke HP Z Workstation bevat standaard geavanceerde beveiligingsfuncties. Systeembeveiliging zoals de eerste zelfherstellende BIOS in de branche zorgt ervoor dat uw apparaat, gegevens en identiteit veiliggesteld worden.

Monitoren*

HP Z Workstations worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z1 G9.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten