HP

HP Z2 G9 Workstation - Revit, Inventor en Civil 3D

Dit HP Z2 Workstation is samengesteld voor professionals die dagelijks intensief gebruikmaken van Revit, Civil 3D en vergelijkbare CAD- en BIM-applicaties, zoals Microstation , SolidWorks en Inventor. Geschikt voor zowel 2D- als 3D-werkzaamheden!

 • Processor: Intel i9-14900K (24 Cores, 4.4/6.0 GHz, 36 MB Cache)
 • Voeding: 650 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
 • RAM: 32 GB (1x 32 GB, DDR5-5600 MHz )
 • GPU: Nvidia RTX A4000, 16GB GDDR6
 • Opslag 1: 1 TB HP Z Turbo Drive SSD
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
 • Workstation

  • HP Z2 G9 Workstation - Revit / Inventor / Civil 3D product

    2.795,00
   SKU: WSTN_WS-T2CIVL004

  Upgrade

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar

    45,00
   SKU: U1G59E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Hierom is dit HP Z2 Workstation perfect voor de veeleisende BIM-modelleur

Deze krachtpatser biedt optimale betrouwbaarheid. Met een Intel i9 14900K processor, 36 GB RAM-geheugen, 1 TB HP Z TurboDrive SSD en superkrachtige Nvidia RTX A4000 grafische kaart is dit de computer voor de veeleisende, professionele (BIM-)modelleur. Ideaal voor CAD- en BIM-projecten. De processor blinkt uit in snelheid. Single Core-functies gaan extreem snel met 6.0 GHz, en voor alle multi-core functionaliteiten hebben de 16 cores een kloksnelheid van 4.4 GHz. Niet voor niets is dit ons bestverkopende HP-desktop: fantastische prijs/kwaliteitverhouding!

2D- en 3D-mogelijkheden

CAD-tekeningen en vooral Revit-projecten worden steeds complexer. Ze vragen daardoor meer van je systeem. Als je als BIM-modelleur geen snelheid wilt verliezen, is een overstap op dit Workstation voor Civil 3D, Revit en Inventor aan te bevelen. Hiermee heb je het juiste gereedschap in huis om al je werkzaamheden goed uit te voeren en projecten op tijd op te leveren.

Razendsnelle processor

De Intel i9-14900K is met zijn hoge kloksnelheid een ideale processor voor CAD- en BIM-projecten. Niet alle CAD- en BIM-software maken namelijk gebruik van meerdere rekenkernen tijdens berekeningen. Een hoge single-core kloksnelheid is dan van belang en moet razendsnel zijn om het maximale uit je software te halen. Dat heeft de i9-14900K met maar liefst 6,0 GHz. Heb je toch meerdere cores nodig? Dan schakelen de 16 kernen in en gaat alles op een kloksnelheid van 4,4 GHz draaien!

Superkrachtige videokaart

De Nvidia RTX A4000 staat voor betrouwbaarheid, voldoende en snel RAM-geheugen en een enorm aantal van 6144 Cuda Cores (generatie Ampere). De Nvidia videokaart is VR-Ready en geschikt voor 3D-modeling en -rendering. Daarnaast is de kaart ook optimaal voor GPU Computing.

Razendsnelle PCIe SSD

Revit en Inventor werken met tijdelijke bestanden. Om opstart-, berekenings- en grafische responstijden te verminderen, heeft dit HP Z2 Workstation een PCIe SSD-schijf. Die zorgt dat grote bestanden twee keer zo snel te verwerken zijn. Je kunt bestanden daardoor veel sneller bewerken en verplaatsen.

Veel RAM-geheugen

Het supersnelle RAM-geheugen voorkomt dat je systeem vertraagt, én laat de processor optimaal presteren. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoeveel RAM-geheugen je nodig hebt, als je werkt met Civil 3D, Revit of Inventor: 32 GB.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z2 G9:

Eigenschappen

Geavanceerde prestaties

De Z2-tower is uitgerust om veeleisende 3D-projecten aan te kunnen met geavanceerde gecertificeerde professionele grafische kracht. En met hoge kloksnelheden krijgt u volledige onbeperkte prestaties, zelfs met de zwaarste workloads.

Geschikt om uit te breiden

Met de i9-14900K processor heeft u voldoende rekenkracht in huis om alle taken aan te kunnen. Plaats eenvoudig het RAM-geheugen en extra opslag met de supersnelle HP Turbo drives om met grote bestanden te werken of upgrade de videokaart zodat u grafisch nog zwaardere taken kunt uitvoeren.

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

HP Carepacks

Scherp geprijsd! HP Care Packs - 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Bij Z4CAD: Zeer scherp geprijsde 3 jaar on-site support uitgevoerd door een HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten