0
Tevreden klanten
0
Producten
0
Bestellingen per maand

Z4CAD

Al vele jaren levert Z4CAD een groot assortiment CAD producten tegen de scherpste prijzen. Talloze tevreden klanten gingen u reeds voor. Ons klantenbestand is zeer uiteenlopend; van eenmanszaken en MKB, tot grote multinationals en overheidsinstanties. Wij houden de markt nauwkeurig in de gaten en passen, indien nodig, onze prijzen aan. Bij Z4CAD bent u dan ook verzekerd van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Persoonlijk Advies

U wilt gaan investeren in uw CAD omgeving en twijfelt welk product voor uw situatie de beste keuze is? Neem gerust contact met ons op en laat u uitgebreid adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij staan klaar om u te helpen!
Bel ons op: 06 – 29697559

Professionele ondersteuning

Z4CAD is officieel HP, Nvidia en 3DConnexion reseller. U bent dus verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een echte CAD specialist!

Service en Support

Hard- en software is een onmisbaar onderdeel van elk bedrijf. Het zijn de gereedschappen waarmee opdrachten succesvol worden afgerond. Eventuele problemen moeten dan ook zo snel mogelijk worden opgelost. Onze supportmedewerkers zijn in staat u in bijna alle gevallen spoedig weer operationeel te krijgen. Zo kunt u focussen op waar ú goed in bent!

Z4CAD

Z4CAD is een gespecialiseerd hardware-leverancier voor bouw, infrastructuur en industrie. Voornamelijk in Nederland en België ondersteunen we bedrijven, organisaties en instellingen bij hun hardware-oplossingen voor CAD, BIM en Industry 4.0. Als HP Workstation Specialist en Nvidia Vertical Industry Specialist bieden we een breed palet aan CAD- en BIM-oplossingen en helpen we klanten dagelijks met het:

  • inrichten en standaardiseren van CAD- en BIM-werkplek
  • optimaliseren van de hard- en software combinatie naar een tijd- en kostenbesparende werkomgeving.
  • adviseren, begeleiden en ondersteunen naar de optimale hardware setup voor de technische software gebruiker.

Dat doen we met behulp van hardware en onze jaren lange ervaring in de technische software.

We werken onder andere voor architecten, bouwbedrijven, advies- en ingenieursbureaus en overheidsinstanties. Wij leveren ook aan inspirerende hogescholen en vooruitstrevende kennisinstituten.

Neem contact op

Softwareoplossingen en -diensten, om u te ondersteunen bij de digitale transitie van de gehele levenscyclus van uw projecten, van ontwerp tot bouw en onderhoud.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.