Wij doen alleen zaken met de beste merken: HP, Nvidia en 3Dconnexion. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de juiste hardware te “koppelen” met technische software van Autodesk en Trimble. Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We helpen je ook na de aanschaf van hardware en hebben een deskundige Nederlandstalige helpdesk.

Deskundige nederlandstalige helpdesk

Direct uit voorraad geleverd

Financiering mogelijk, betaling vast bedrag per maand

Krijg deskundige ondersteuning voordat u koopt

Wil je een HP-workstation of randapparatuur kopen? Neem contact op met ons deskundig verkoopteam op +31 (0)6 29697559 voor een persoonlijk advies. Zij kunnen u adviseren over de producten die het beste bij u passen en kunnen diverse betalingsopties voor het kopen van hardware en software aanbieden.

  • Ontvang advies voordat u koopt, zodat u vertrouwen hebt in uw beslissing
  • Koop via een inkooporder en ontvang facturen met een betalingstermijn van 14 dagen (op basis van positief betalingsverleden)
  • Wij leveren uit eigen voorraad
  • Wenst u een andere samenstelling van een werkstation, ook dit kunnen we voor u verzorgen tegen een scherpe prijs.

Krijg klantenondersteuning na uw aankoop

Werkt de hardware niet zoals het hoort nadat u deze heeft aangeschaft dan kunt u gebruik maken van onze helpdesk.

  • Telefonische ondersteuning: plan een telefoongesprek voor rechtstreeks contact met de juiste technische specialist die uw probleem kan oplossen wanneer u dat uitkomt.
  • Webondersteuning: communiceer via e-mail of realtime berichten met technische ondersteuningsspecialisten.
  • Desktopassistentie op afstand: werk samen met een ondersteuningsmedewerker die kan zien wat er op uw apparaat gebeurt om sneller tot probleemoplossing te komen.

Deze service is alleen beschikbaar voor klanten die bij ons HP Z hardware hebben aangeschaft en is alleen bedoeld voor ondersteuning als de hardware niet werkt zoals men kan verwachten. Heeft u gebruikers vragen dan dient u hiervoor contact op te nemen via onze website onder support.

Kopen met financiering

Schaf een abonnement op Autodesk-software aan via onze financieringspartner en profiteer van concurrerende tarieven, flexibele plannen en voorspelbare betalingen. Praat met ons verkoopteam.

Spreid uw kosten uit

Verspreid uw betalingen tegen concurrerende tarieven zodat uw bedrijf meer financiële flexibiliteit behoudt. Met financiering hebt u geen hoge kosten vooraf maar betaald u een vast bedrag per maand.

Betere voorspelbaarheid

Plan uw betalingen zodat uw uitgaven voorspelbaar blijven en u gemakkelijker kunt budgetteren. Bescherm u tegen prijsstijgingen door direct een 3-jarig contract af te sluiten, en betaal deze per maand.

Betere voorspelbaarheid

De financieringsmogelijkheden zijn erg flexibel. U kunt naast de software ook cursussen, diensten en hardware mee financieren. Neem contact op met een van onze verkoop medewerkers voor meer informatie.

(*) Onderhevig aan de financieringsvoorwaarden die u bent overeengekomen met onze financieringspartner.