HP

HP Z2 G9 Workstation - AutoCAD LT / SketchUp Pro

Als je AutoCAD LT of SketchUp Pro gebruikt, is dit HP Z2 G9 Workstation een betrouwbare bondgenoot. Het werkstation is geoptimaliseerd voor CAD-tekenaars en 3D-modelleurs en ondersteunt professionele gebruikers in de tekenkamer.

 • Processor: Intel i9-14900K (24 Cores, 4.4/6.0 GHz, 36 MB Cache)
 • Voeding: 650 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
 • RAM: 16 GB (1 x 16 GB DDR5-5600 MHz )
 • GPU: Nvidia T400, 4GB GDDR6
 • Opslag 1: 1 TB HP Z Turbo Drive SSD
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
 • Workstation

  Selecteer een abonnement:

  • HP Z2 Workstation AutoCAD LT, SketchUp

    1.795,00
   SKU: WSTN_WS-T2ACLT004

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar

    45,00
   SKU: U1G59E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Hierom is het HP Z2 Workstation ideaal voor SketchUp en AutoCAD LT

Dit HP Z2 G9 Workstation is betrouwbaar, krachtig en snel. De Intel i9 13900K bijvoorbeeld, is één van de beste processoren voor CAD- en BIM-toepassingen. Modelleer je in AutoCAD LT of SketchUp Pro, dan maakt de software voor de meeste berekeningen gebruik van één rekenkern. Hoe hoger de snelheid van deze kern, des te soepeler en prettiger je werkt. De HP Z2 heeft een rekenkern met een snelheid van maximaal 5.8 GHz: meer dan voldoende! Maar maakt de applicatie ook gebruik van meerdere rekenkernen, dan kan ook dat. Deze CPU heeft maar liefst 24 cores tot zijn beschikking!

Genoeg geheugen

Het supersnelle RAM-geheugen zorgt voor optimale ondersteuning van de processor. Door onze jarenlange ervaring weten we hoeveel RAM-geheugen AutoCAD LT en SketchUp nodig hebben. Met 16 GB aan RAM-geheugen zit dat meer dan goed!

Snel opslaan van (tijdelijke) bestanden

Een HP Z Turbo Drive TLC zorgt ervoor dat je grote bestanden snel kunt bewerken en verplaatsen. AutoCAD LT en SketchUp maken veel gebruik van tijdelijke bestanden. De Turbo Drive verwerkt deze bestanden tot twee keer sneller dan een standaard SSD. Haperingen in het systeem zijn dus verleden tijd. Ook werk je probleemloos door, dankzij de lagere opstart-, berekenings- en grafische responstijden.

Professionele videokaart

De Nvidia T400-videokaart levert betrouwbare prestaties, zeker in combinatie met professionele CAD- en videobewerkingsprogramma’s. Alle grote spelers op het gebied van CAD, BIM en grafische toepassingen werkte mee aan de ontwikkeling van dit type videokaart. Vooral de geoptimaliseerde GPU-drivers zorgen dat dit HP Z2 Workstation geschikt is voor professionals.

Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z2 G9:

Eigenschappen

Geavanceerde prestaties

De Z2-tower is uitgerust om veeleisende AutoCAD-projecten aan te kunnen. Dit systeem beschikt namelijk over geavanceerde technologieën en hardware die gecertificeerd zijn door bedrijven als Autodesk, Nvidia en Intel, én HP zelf natuurlijk.
Je wil een professionele computer? Je krijgt een professionele computer!

Geschikt om uit te breiden

Met de Intel i9-14900K processor heeft u voldoende rekenkracht in huis om alle taken aan te kunnen. Heb je echter niet genoeg RAM-geheugen of opslagruimte? Of ga je met BIM werken en heb je een krachtigere videokaart nodig? Dan is dit werkstation uitgerust met voldoende ruimte om uit te breiden. Daarmee koop je niet alleen een goede computer voor nu, maar ook voor de toekomst!

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Z4CAD: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten