HP

HP ZBook Power 16 G11 BIM / AEC

Extra voordelig geprijsd! Ben je op zoek naar een krachtig, mobiel werkstation voor het werken met BIM? De HP ZBook Power G11 met 16 inch beeldscherm is geschikt voor het werken met veeleisende CAD- en BIM-software zoals Revit, Navisworks en Tekla.

 • Processor: Intel Ultra U9-185H (16 core, 3.8/5.1 GHz)
 • RAM: 32 GB (DDR5-5600 MHz)
 • GPU: Nvidia RTX 3000 ADA, 8 GB GDDR6
 • Beeldscherm: 16,0 inch (40,6 cm) WUXGA 1920 x 1200
 • Opslag 1: 2 TB PCIe NVMe M.2 SSD
 • Beveiliging: SEC Fingerprint Sensor
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
 • Toetsenbord: QWERTY
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Power 16 G11 BIM

    2.795,00
   SKU: WSTN_MW-16BIM001

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar

    95,00
   SKU: U61B5E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Hierdoor is de 16 inch HP ZBook Power G11 ideaal voor professionele BIM-modelleurs

De combinatie van het beste van HP en kwalitatief sterke Intel- en Nvidia-onderdelen maakt dit ZBook zo geschikt voor veeleisende BIM-modelleurs. Met dit Workstation draai je namelijk overal en altijd volwaardig mee in BIM-projecten, switch je probleemloos van werkplek en geef je vloeiende 3D-presentaties.

Ook maak je met dit ZBook schitterende fotorealistische renderingen (3ds Max) en is het natuurlijk geschikt voor het surfen van het web en gebruik van alle applicaties van Microsoft Office.
Het geheim achter deze prestatie? De krachtige Intel Ultra U9-processor met 16 rekenkernen, de Nvidia RTX 3000 ADA-videokaart, het 32 GB RAM-geheugen en de snelle HP SSD-schijf.

Als expert in het samenstellen van (Mobile) Workstations garanderen we jou, als professionele en veeleisende BIM-modelleur, dat de HP ZBook Power 16 G11 perfect geschikt is voor jou dagelijkse taken.

De beste BIM-laptop

De afgelopen jaren heeft er een enorme verandering plaatsgevonden in het toepassingsgebied van mobile werkstations. Desktops worden hierdoor steeds vaker vervangen door laptops. Om dezelfde slagkracht te kunnen realiseren is het samenstellen van de juiste hardwarecomponenten die nodig zijn om met BIM (Building Information Modeling) te werken, een uitdaging geworden. De lat wordt daarbij nóg hoger gelegd door de wereldwijde problemen rondom de levering van chips en metalen die nodig zijn voor de productie van computers of onderdelen daarvan. De hoge eisen van Revit en het werken met BIM-bestanden vereisen een grondige kennis van het aanbod in hardwarecomponenten, de mogelijkheden die ze bieden en welke technologieën het beste met elkaar samenwerken.

Wij zijn hardwarespecialist. Dankzij onze jarenlange ervaring met zowel de software en hardware weten wij als geen ander waar een goede BIM-laptop aan moet voldoen én hoe je deze vervolgens samenstelt. Dat is wat we met dit werkstation ook hebben gedaan. De HP ZBook Fury 16 G11 is geschikt om aan de meest complexe BIM-projecten te werken. Kies je voor dit werkstation, dan is dit een uitstekende investering voor nu én de toekomst.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP ZBook Fury 16 G11 Mobile Workstation.

Eigenschappen

BIM-modelleurs en ingenieurs

Dit is de vervanging voor je desktop voor ontwerp en ontwikkeling met complexe software zoals Revit en Tekla. Krachtige videomogelijkheden, opslag en geheugen maken een naadloze ervaring mogelijk voor BIM-coördinators en projectmanagers.

Toonaangevende betrouwbaarheid

Deze ZBook is ontworpen voor ultieme bestendigheid en heeft uiterst strenge MIL-STD 810G132 tests ondergaan om te waarborgen dat hij probleemloos een hele werkdag aankan. En als je bij ons ook nog eens een 3 jarig HP Carepack ‘volgende dag on-site support’ aanschaft ben je helemaal secure. Zo heb je nog meer zekerheid.

HP Draadloze LAN met vergroot bereik

Verbeter uw Wi-Fi®-verbinding met de optionele HP Extended Range Wireless LAN, wat grotere afstanden vanaf de zender en een snellere gegevensoverdracht over kortere afstanden mogelijk maakt.

ThunderBolt 3

BIM-bestanden zijn erg groot. Met ThunderBolt verplaats je razendsnel data tussen externe schijven en je laptop. De HP ZBook Power 16 G11 heeft twee ThunderBolt 4-aansluitingen, die het mogelijk maken om bijvoorbeeld met twee 4K-monitoren te werken.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kun je eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft je een gerust gevoel omdat je onderneming altijd operationeel blijft.

Bij Z4CAD 3 jaar on-site support door een vanuit HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services ben je er zeker van dat je hardware up-to-date is en je de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit je IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten