HP

Nvidia T1000 (8GB)

Voor professionele CAD-gebruikers is de Nvidia T1000 een uitstekende keuze. De videokaart is betrouwbaar en snel, zelfs bij het zwaardere 2D en 3D CAD-tekenwerk. Dit scheelt je veel tijd en onnodige frustraties. De Nvidia T1000 is een zeer betrouwbare videokaart met een goede prijs- kwaliteitverhouding.

 • Voor de veeleisende CAD-tekenaar
 • Nvidia CUDA® Cores 896
 • GPU Memory 8 GB GDDR6
 • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!
 • Videokaart

  • Nvidia T1000 - 8 GB

    449,00
   SKU: 5Z7D8AA

Dit is waarom professionele CAD-tekenaars kiezen voor de Nvidia T1000

NVIDIA GPU’s zijn de motor achter ‘s werelds meest geavanceerde desktop werkstations, en leveren de visuele rekenkracht die miljoenen professionals nodig hebben als onderdeel van hun dagelijkse workflow. Alle fasen van de professionele workflow, van het creëren, bewerken en bekijken van 2D- en 3D-modellen en video, tot het werken met meerdere applicaties op meerdere beeldschermen, profiteren van de kracht die alleen een discrete GPU-oplossing kan bieden. NVIDIA professionele GPU’s op instapniveau bieden geavanceerde functies en prestaties die veel verder gaan dan wat beschikbaar is met geïntegreerde GPU-oplossingen – en dat alles in een laag-profielpakket, waardoor ze kunnen worden ingezet in een breed scala van werkstations met een kleine vormfactor. Stap over op de kracht van een NVIDIA discrete professionele GPU.

De NVIDIA Turing-architectuur biedt aanzienlijke prestatieverbeteringen met de NVIDIA T1000, wat resulteert in meer dan 50% grafische prestaties. De ultrasnelle GDDR6 grafische geheugentechnologie biedt daarnaast ook nog eens tweemaal de geheugenbandbreedte ten opzichte van de vorige generatie.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de Nividia T1000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten