HP

HP ZBook Power 15 G10 AutoCAD LT / Fusion360

Nieuwste model! Ben je veel onderweg en wil je een betrouwbare krachtige laptop die ook geschikt is voor CAD? Dit HP Zbook heeft een mooi design, is licht en zeer compact en kan voor de meest veelzijdige taken worden ingezet. Ideaal voor 2D CAD-tekenaars, werkvoorbereiders, uitvoerders of als je op zoek bent naar een krachtige laptop voor kantoor taken. Dit model onderscheidt zich niet alleen op prestatie, ook de hardware- én softwarebeveiliging is ongeëvenaard.

Wil je gebruik maken van HP Virtuele werkplekken dan is deze laptop een uitstekende keuze. Een veelzijdig CAD-laptop die breed inzetbaar is en zeer scherp geprijsd.

 • Processor: Intel Core i7-13700H – 14 Core 3,7/5,0 GHz
 • RAM: 16 GB DDR5 – 5200 MHz
 • GPU: NVIDIA RTX A500 – 4 GB GDDR6
 • Beeldscherm 15 Inch: 39.6 cm (15.6″) diagonaal, Full HD (1920 x 1080), IPS, anti-glare, 400 nits, 100% sRGB
 • Opslag 1: 512 GB NVMe SSD HP Z Turbodrive
 • Beveiliging: Fingerprint Reader
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Power 15 G10 AutoCAD LT/Werkvoorbereider (QWERTY)

    1.595,00
   SKU: WSTN_MW-15ACLT005-1

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar

    95,00
   SKU: U61B5E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Wat de HP ZBook Power 15 G10 zo geschikt voor AutoCAD LT maakt

Ten eerste, alle componenten van dit werkstation zijn met zorg op elkaar afgestemd. Experts, en dat zijn wij, weten dat voor het goed kunnen werken met AutoCAD (LT), een aantal ingrediënten belangrijk zijn.

AutoCAD (LT) maakt bijvoorbeeld voor het berekenen van processen voor het merendeel nog steeds gebruik van één enkele kern. Is deze snel, dan werkt AutoCAD (LT) uitstekend. Daarnaast is de videokaart enorm van belang. Deze toont alle grafische elementen op je scherm. En een  AutoCAD-tekening kan heel véél elementen bevatten…

Wij gebruiken onze kennis en ervaring om de perfecte combinatie voor jou te vinden. Niet te zwak Maar (gek genoeg) ook niet te krachtig: je betaalt dan namelijk nooit te veel.

Ten tweede, brengt het doordachte design van deze HP ZBook een robuust apparaat voort dat uitermate geschikt is voor zakelijk gebruik. De fraaie behuizing en tests volgens militaire standaarden voor vallen, trillingen, stof, luchtvochtigheid, hoogte en hoge temperaturen waarborgen dat uw mobiele werkstation opgewassen is tegen intensief reizen en werken.

Intel Core i7-13700H met Intel® Iris® Xe Graphics

Intel Core i7-processors leveren betrouwbare prestaties voor je HP Workstation. De rekenkern is krachtig genoeg om goed te kunnen werken met grotere CAD-bestanden. Voor met name Single-Core berekeningen, waar AutoCAD vaak gebruik van maakt, is deze processor uitermate geschikt. En werkt u met meerdere applicaties tegelijkertijd? Dan komen de andere 13 kernen van deze krachtige multi core-processor erg goed van pas. De Intel Core i7-processors beschikken over geavanceerde technologieën die zorgen voor snellere en meer vloeiende visuele weergaves, en dat zul je merken!

Nog meer positieve punten

Opslag: HP ZTurbo Drive NVMe SSD

De HP Z Turbo Drive PCIe SSD is snel, erg snel. Tot tweemaal sneller dan een standaard SSD zelfs. Dit scheelt je veel tijd bij het opstarten van Windows en (grafische) applicaties maar zeker ook bij het overdragen van bestanden. Vooral als er gebruik wordt gemaakt van pagefiles of een ‘scratch-disk’, zoals video en grote afbeeldingen, betaald die snelheid zich al snel uit.

Nvidia RTX A500

Als CAD-tekenaar weet jij als geen ander dat de videokaart een van de belangrijkste onderdelen is van een goed presterende computer voor CAD-werkzaamheden. De NVIDIA RTX A500 is een geoptimaliseerde videokaart voor het werken met CAD-tekeningen en beschikt over 2048 Cuda Cores, een (theoretische) FP32 Performance van 7.3 TFLOPS en 4 GB GDDR6-geheugen. Krachtig genoeg dus voor al je werkzaamheden met AUTOCAD (LT).

ThunderBolt 3

Met Thunderbolt breidt je je mobiele werkstation eenvoudig uit met extra externe harddisks of andere Thunderbolt-geschikte apparaten. Thunderbolt heeft een erg hoge doorvoersnelheid waardoor data razendsnel wordt verplaatst van het ene medium, naar het andere. Ook het aansluiten van een externe monitor is overigens mogelijk: handig!

Intuïtief. Innovatief. Inspirerend

De HP ZBook 15 G10 voor AutoCAD LT beschikt over ingenieuze technologieën, verpakt in een prachtige behuizing. Dáár is over nagedacht, dat zie je meteen. Neem bijvoorbeeld het revolutionair koelsysteem met vapor chambers en temperatuurregeling met vloeibare kristalpolymeren. Of het verbazingwekkend stille en comfortabele toetsenbord met schaarmechaniek en fluisterstille, rubberen toetsen.

Kortom, deze laptop is gemaakt om topprestaties te leveren: creëer én excelleer!

De veiligste workstations

Verzeker jezelf van optimale beveiliging tegen malware. Met zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start (Gen4), beschermt HP je werkstation tegen BIOS-aanvallen. Bovendien beheer je eenvoudig meerdere apparaten met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Z4CAD: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Eigenschappen

Windows 11 Professional (x64)

Dit werkstation is voorzien van het nieuwste besturingssysteem van Microsoft: Windows 11. Deze innovatieve versie is gebruiksvriendelijker en is ontwikkeld om je werkzaamheden te optimaliseren en je productiviteit te vergroten. In combinatie met samenwerkings- en connectiviteitstechnologie van HP heb je een gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en veilig werkstation.

Morsbestendig toetsenbord

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is ons toetsenbord voorzien van een kleine opening om gemorste vloeistof weg te laten lopen. Makkelijk schoon te maken.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Books worden standaard zonder extra beeldschermen geleverd. De meeste creatieve professionals maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

Specificaties

Bekijk alle specificaties van het HP ZBook Power 15 G10 Mobile Workstation

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten