HP

Nvidia RTX A2000 (12GB)

De NVIDIA RTX™ A2000 is een krachtige dual-slot grafische kaart voor veeleisende BIM-projecten, real time ray tracing en verbluffende 3D-graphics. Én met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding! Laat je niet beperken in je creativiteit: ontwerp innovatieve gebouwen en omgevingen, producten voor de toekomst en hoogwaardige infrastructuur.

 • 12 GB GDDR6 (ECC)
 • CUDA Parallel-Processing-cores: 3328
 • Tensors cores: 104 (Gen3)
 • Nvidia RT Cores: 26 (Gen2)
 • Maximaal stroomverbruik: 70 W
 • Beeldschermconnectors: 4x MiniDisplayPort 1.4a
 • Bustype PCI Express: 4.0×16
 • Videokaart

  • Nvidia RTX A2000 - 12 GB

    699,00
   SKU: 5Z7D9AA

Nvidia RTX Videokaarten gemaakt voor professionals

NVIDIA’s professionele grafische kaarten met RTX™ zijn gecertificeerd voor een breed scala van toepassingen. Ze zijn getest door toonaangevende, onafhankelijke softwareverkopers (ISV’s) en fabrikanten van werkstations. Daarbij staat er wereldwijd een heel team van ondersteuningsspecialisten voor je klaar.

NVIDIA Ampere Architecture-gebaseerde CUDA cores

Versnel grafische werkprocessen met de nieuwste CUDA® kernen voor tot 2,7X single precision floating point-prestaties (FP32) in vergelijking met de vorige generatie.

Tensor Cores

Derde generatie Tensor core

Geef AI en data science model training een boost met tot 11X snellere trainingsprestaties vergeleken met de vorige generatie met hardware-ondersteuning voor structurele sparsity.

TR-cores

Tweede-generatie RT kernen

Produceer sneller visueel accurate renders met hardware-versnelde bewegingsonscherpte en tot 2X snellere ray-tracing prestaties dan de vorige generatie.

GPU-geheugen

12 GB VRAM-geheugen

Stuur grafische en rekenintensieve werkprocessen aan met 12 GB GDDR6 geheugen met ECC, 4 keer zoveel geheugen als de vorige generatie.

Form factor

Dual-Slot Form Factor

Voor een optimale prestatie maakt deze GPU gebruik van een dual-slot formfactor en is geschikt voor de meeste werkstationchassis.

PCI Express Gen 4

PCI Express Gen 4

Verbeter de datatransfersnelheden van CPU geheugen voor data-intensieve taken met ondersteuning voor PCI Express Gen 4.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de Nvidia RTX A2000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten