HP

HP Thunderbolt Dock G4 280W - Dockingstation (USB-C)

Extra voordelig geprijsd! Met deze HP Thunderbolt Docking 280W G4 met Combokabel ben je direct verlost van al je kabels op je bureau. Sluit eenmalig alle kabels van je monitor(en), toetsenbord, muis en andere randapparatuur aan en je bent klaar. Met één Combo kabel naar je laptop kan je alle aangesloten apparaten bedienen. Ga je de deur uit? Ontkoppel één kabel en je bent onderweg. En hou je van een muziekje? Met de optionele audio-module maak je je werk nóg leuker!

 • Voorkant:1 USB-C 3.2 data/uitgaande stroom
 • Zijkanten: 1 oog voor standaard Kensingtonslot
 • 2 USB 3.2 Gen 1-poorten – 1 aan elke kant (opladen) (5 Gb/s)
 • Achterkant: 2 USB 3.2 Gen 1 (oplaadpoorten bij plaatsing in dock) (5 Gb/s)
 • 1 HDMI 2.0-poort
 • 2 DisplayPort 1.4-poorten
 • 1 poort voor netvoedingsadapter
 • 1 Ethernet-poort: 2 interne NIC-kaarten voor ondersteuning van 1-Gb en 2,5-Gb Ethernet
 • 1 USB-C-poort in Alt-modus voor stroomlevering
 • 1 Thunderbolt™ 4-poort

Dit model is geschikt voor al onze laptops
Andere laptop? Controleer altijd zelf eerst de compatibiliteit!

Eén jaar garantie.

 • *Dockingstation

  • HP Thunderbolt Dock G4 280W - Dockingstation (USB-C)

    199,00
   SKU: 4J0G4AA_NL

HP Thunderbolt Dock G4 280W Dockingstation: Plug and Play!

Op afwisselende locaties werken geeft je veel vrijheid, maar het aan en afkoppelen de hele tijd is niet alleen erg vervelend en tijdrovend, maar vooral ook slecht voor je laptop. Het veelvuldig induwen en uittrekken van stekkers vindt namelijk geen een laptop prettig: de poorten hebben veel te verduren en gaan uiteindelijk stuk. Dat is een dure grap, want je laptop is verder nog prima in orde!

De held in dit verhaal? Het dockingstation! Je zet je dockingstation op je bureau en sluit al je kabels hierop aan. Daarna gaat er 1 kabeltje naar je Thunderbolt 4 poort of als je die niet hebt, naar je USB-C poort. En dan ben je klaar!
Ga je de deur uit? Koppel deze ene kabel af en je bent onderweg: Simpel, snel, veilig!

En een echte slimmerk besteld er natuurlijk meteen twee: een voor op kantoor, en een voor op locatie.
Verbeter zelf de levensduur en het gebruiksgemak van je laptop!

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Meerdere monitoren aansluiten

Op iedere Thunderbolt-port sluit je standaard twee monitoren aan, ieder met een resolutie van 2560×1440 (60 Hz). Werk je liever met één monitor? Dan is de maximale resolutie zelfs 4096×2160 (60 Hz).

Alles binnen handbereik via één aansluiting

Sluit je de USB-C™-kabel aan op je notebook, dan heb je complete toegang tot een bedraad netwerk met data-, video- en oplaadfunctionaliteit. Bovendien ondersteunt dit docking station zowel HP- als niet-HP-Thunderbolt™- en USB-C™-notebooks.

Ruimte besparen met het slanke design

Werkruimte is kostbaar – en daar speelt deze HP Thunderbolt Dock G4 280W Dockingstation handig op in. Het elegante, slanke ontwerp (zwart en afgerond, met gladde accenten) geeft het begrip docking station een compleet nieuwe invulling.

Optimaal apparaatbeheer

Een groot voordeel van de HP Thunderbolt Dock G4 280W Dockingstation zijn de mogelijkheden voor netwerkbeheer. Dit docking station is voorzien van ingebouwde, geavanceerde functionaliteiten, zoals WoL en MAC Address Pass-Through (ongeacht voedingsstatus en PXE Boot). Je bewijst dus niet alleen jezelf een dienst met dit docking station, ook je IT-collega’s zijn er gegarandeerd blij mee. Zij kunnen de aangesloten notebooks namelijk gemakkelijk op afstand beveiligen en beheren.

Maximale multitasking

Zodra je je notebook op het docking station aansluit, verbind je twee externe 4K-schermen. Het grote voordeel: je ziet je projecten in de allerbeste beeldkwaliteit.

Oproepen aannemen

Oproepen aannemen zonder headset is ook een noemenswaardige functionaliteit van de HP Thunderbolt Docking G4 280W. Sterker nog: zelfs audio conferencing is mogelijk. Je bevestigt hiervoor simpelweg de optionele HP TB Dock-audiomodule aan het dock (verticaal). Deze functie is draadloos, geen gedoe met kabels dus.

Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van deze HP Thunderbolt dockingstation

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten