HP

HP Z27Q G3 QHD monitor

De HP Z27Q G3 is een 27 inch (68.6 cm), 16:9 IPS-monitor met een beeldresolutie van 2560×1440 (QHD), helderheid van 350 nits en een response-tijd van 5ms (Overdrive, Grey to Grey). Tel daar de talloze aansluitingen (onder meer USB-C) bij op en je hebt een ideale monitor voor professionele werkzaamheden met CAD en BIM.

 • IPS, QHD (2560×1440)
 • 16:9, 99% sRGB
 • Edge LED: helderheid 350 nits, contrast 1000:1, responstijd 5ms
 • 1 HDMI 2.0; 4 USB-A 3.2 Gen 1; 1 DisplayPort™ 1.4-ingang; 1 DisplayPort™ 1.4-uitgang
 • Blue Light-reductie (tegen vermoeide ogen)
 • 3 jaar garantie, inclusief 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.
 • Gekozen monitor

  • HP Z27Q G3 27 inch (68,6 cm) QHD monitor

    375,00
   SKU: 1C4Z7AA

  HP Garantie en Carepack

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

  • HP Display standaard fabrieksgarantie – 3 jaar

   SKU: hp-monitor-standard-3

Dit maakt de HP Z27Q G3 QHD Monitor een professionele krachtpatser

Universeel consistente kleuren

Zie details haarscherp, levendig en kleurrijk met een hoge resolutie van 2560×1440 (QHD) een uitgebreid sRGB-kleurenspectrum van 99%. Niet alleen CAD-tekeningen worden uiterst nauwkeurig weergegeven maar ook 3D-visualisaties met de allermooiste kleuren. En moet je even wat internetten? Dan kan dat natuurlijk ook!

Revolutionair ontwerp

Dit verbazingwekkende 27 inch-scherm (68,58 cm) is met zijn flinterdunne profiel en randloze design het resultaat van een zorgvuldig ontwerpproces. De ergonomische afstellingsmogelijkheden in vier richtingen garanderen een perfecte positionering.

Low blue light altijd aan

Ervaar de levendige uitstraling van HP Eye Easy, het low-blue-light-filter dat altijd aan is en de hoeveelheid blauw licht vermindert (zonder effect op de kleurnauwkeurigheid).

Verantwoord opnieuw vormgegeven

Deze monitor is gemaakt met oog voor het milieu. Zo’n 80 procent van het gebruikte plastic komt van gerecycled materiaal. Daarnaast is de verpakking recyclebaar en gemaakt van volledig duurzame bronnen. De monitor heeft het ENERGY STAR®-label en is EPEAT® 2020-geregistreerd.

Meerdere monitors aansluiten

Met een enkele DisplayPort™-kabel sluit je een hele reeks displays aan. Zo blijft je bureau opgeruimd en overzichtelijk. Ook koppel je met verrassende eenvoud je HPZ2 Mini of HP Desktop Mini rechtstreeks aan de monitor voor een nóg betere clean-desk-policy.

Alle poorten die je nodig hebt

Een workstation, een pc of extra displays aansluiten? Géén probleem: alle poorten die je nodig hebt zijn aanwezig.

HP Zero BrightDot-garantie

HP vervangt bij een defect het volledige display, ook als er zelfs maar een derde van een pixel faalt (of vastzit in een positie).

Optioneel geïntegreerde audio

Met de Z Display Conferencing Speaker Bar (optioneel) breid je de monitor eenvoudig uit met twee microfoons (stereo-audiokwaliteit).

Garantie

Dit product heeft 3 jaar garantie, inclusief 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing..

Wat zit er in doos?

Dit monitor wordt standaard geleverd met DisplayPort-kabel, USB-kabel en netsnoer.

Eigenschappen

Sluit met gemak meerdere monitors aan

Houd uw bureau overzichtelijk en sluit een reeks displays in serie aan met een enkele DisplayPort™-kabel.

Bevestig met gemak een HP Z2 Mini

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Meer informatie HP Z2 Mini

Alle poorten die u nodig hebt

Sluit een workstation, een pc en extra displays aan.

HP Zero BrightDot garantie

Zelfs als een derde van een pixel faalt of in één positie vastzit, vervangt HP het volledige display.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven. Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten