HP

HP Z27XS G3 4K DreamColor Monitor

Met de HP Z27xs G3 4K DreamColor monitor verdwijnen de barrières tussen ontwerper en ontwerp. Meer dan een miljard kleuren en een hyperrealistisch contrast in 4K HDR1 zorgen voor ronduit spectacuaire visuals. En dankzij de in de fabriek gekalibreerde kleurinstellingen voor Mac® en pc werk je vlekkeloos in het door jou gekozen medium.

 • Beeldschermdiagonaal: 27 inch
 • HD type: 4K UHD
 • Resolutie: 3840×2160 pixels
 • Soort paneel: IPS
 • In hoogte verstelbaar: Ja
 • Ingebouwde luidsprekers: Nee
 • Kleur van het product: zilver
 • Gekozen monitor

  • HP Z27XS G3 DreamColor Monitor

    649,00
   SKU: 1A9M8AA

  HP Garantie en Carepack

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

  • HP Display standaard fabrieksgarantie – 3 jaar

   SKU: hp-monitor-standard-3

Zo breng je je werk tot leven met de HP Z27xs G3 4K DreamColor

De juiste kleuren, direct uit de doos.

Meer dan een miljard uitzonderlijk levendige kleuren stuwen je ontwerpen naar ongekende hoogtes: in 99% sRBG- en 98% DCI-P3-dekking – allemaal in levendige HDR- en 4K-resolutie. De PANTONE® Validated-monitor heeft presets om de kleurruimte te optimaliseren voor je project. Afhankelijk van je workflow, kies je voor de gekalibreerde kleurinstellingen voor webdesign (sRGB D65), drukwerkontwerp (sRGB D50), fotografie (DCI-P3 D65) of HD-video (BT.709). Of je past er een aan, die nog beter bij je voorkeuren past.

Voor alle ontwerpers

Alle barrières tussen ontwerp en ontwerper verdwijnen dankzij het doordachte, frameloze design van deze 27″ (68,58 cm) monitor. Het scherm is voorzien van een USB-C®-poort voor aansluiting van zowel video als data. Ook kan deze monitor zowel je Mac® als pc van stroom voorzien. En dankzij de 4-voudig verstelbare ergonomie werk je altijd comfortabel.

Eenvoudige aanpassingen voor een soepele workflow.

Met slechts één druk op de knop pas je de helderheid van je monitor aan. Zo geniet je van een ononderbroken workflow en zie je snel elk detail van je ontwerp. Bovendien schakel je met een joypad snel en eenvoudig tussen kleurinstellingen.

Zorgvuldig ontwerp op verantwoorde wijze gemaakt

Een milieubewuste keuze! Het plastic van deze monitor bestaat bijvoorbeeld uit meer dan 80 procent gerecycled materiaal en de verpakking is volledig duurzaam gewonnen en recyclebaar. De monitor is ENERGY STAR®-gecertificeerd en EPEAT® 2020-geregistreerd.

Pas uw kleuren aan

Wilt je je kleurinstellingen aanpassen? Met het HP Display Center maak je 3 extra presets op maat.

HP Zero BrightDot garantie

HP doet aan kwaliteit geen concessies. Zelfs als slechts een derde van een pixel uitvalt of vastzit in een positie, vervangt HP het volledige display.

Optionele geïntegreerde audio

Met de optionele Z Display G3 Conferencing Speaker Bar voorzie je de monitor in een handomdraai van audio van stereokwaliteit en dubbele microfoons.

Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Eigenschappen

Zorgvuldig ontwerp op verantwoorde wijze gemaakt.

Maak een bewuste keuze met deze monitor die is gemaakt met het milieu in gedachten. Het plastic bestaat uit meer dan 80% gerecycled materiaal3 en de verpakking is 100% duurzaam gewonnen en recyclebaar4. Het is ENERGY STAR®-gecertificeerd en EPEAT® 2020-geregistreerd.

Pas uw kleuren aan

Wilt u uw kleurinstellingen aanpassen? Met het HP Display Center kunt u 3 extra presets maken.

HP Zero BrightDot garantie

Zelfs als een derde van een pixel faalt of in één positie vastzit, vervangt HP het volledige display.

Alle poorten die u nodig hebt

Sluit een workstation, een pc en extra displays aan.

Optionele geïntegreerde audio

Bevestig eenvoudig de Z Display G3 Conferencing Speaker Bar voor audio van stereokwaliteit en dubbele microfoons.

Specificaties

HP Z27xs G3 4K USB-C DreamColor Display

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven. Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten