HP

HP Z24F G3 FHD Monitor

Ervaar de nieuwe ontwerpstandaard met de HP Z24F G3 FHD 23,8 inch monitor. Met zijn behuizing van aluminum en randloze design garandeert het display een overweldigende kijkervaring. De kleurnauwkeurigheid en Full HD-resolutie laten je creativiteit excelleren als nooit tevoren.

 • Taalkeuze
 • Instelmogelijkheden op scherm
 • Roteren
 • Ontspiegeld
 • In hoogte verstelbaar
 • FHD (1920×1080)
 • 1 DisplayPort™ 1.2-uitgang
 • 1 HDMI 1.4
 • 4 USB-A 3.2 gen 1
 • 1 DisplayPort™ 1.2 ingang
 • 3 jaar garantie*
 • Gekozen monitor

  • HP Z24F G3 24" Monitor FHD (1920 x 1080)

    285,00
   SKU: 3G828AA

  Opties en uitbreidingen

  HP Garantie en Carepack

  • HP Display standaard fabrieksgarantie – 3 jaar

   SKU: hp-monitor-standard-3

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Hierom is de HP Z24F G3 FHD Monitor de nieuwe ontwerpstandaard

Universeel consistente kleuren

De kleurnauwkeurigheid van scherm tot scherm is indrukwekkend. Met deze monitor bereik je precieze, levendige details met 99% sRGB kleurenspectrum en Full HD resolutie.

Revolutionair ontwerp

Laat je overtuigen door het flinterdunne profiel, het randloze design en de uitgebreide instellingsmogelijkheden (in vier richtingen) van de HP Z24F G3 FHD monitor. Dit het indrukwekkende 23,8 inch scherm (60,45 cm) combineert ultiem ergonomisch comfort met modern design en indrukwekkende prestaties.

Low blue light altijd aan

Geen vermoeide ogen meer dankzij HP Eye Easy, het low-blue-light-filter dat altijd aan staat. Zonder de kleurnauwkeurigheid te beïnvloeden reduceert het filter de blootstelling aan blauw licht. Het resultaat: altijd een levendige uitstraling.

Verantwoord vormgegeven

De HP Z24F G3 FHD is een moderne monitor, gemaakt met oog voor het milieu. Niet alleen bestaat het plastic voor 80 procent uit gerecycled materiaal, ook de verpakking is recyclebaar en bovendien afkomstig van volledig duurzame bronnen. Ook is deze monitor ENERGY STAR®-gecertificeerd en EPEAT® 2020-geregistreerd.

* Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B) en heeft een fabrieksgarantie van 3 jaar, inclusief onderdelen en arbeid. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Eigenschappen

Sluit met gemak meerdere monitors aan

Houd uw bureau overzichtelijk en sluit een reeks displays in serie aan met een enkele DisplayPort™-kabel.

Bevestig met gemak een HP Z2 Mini

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Meer informatie HP Z2 Mini

Alle poorten die u nodig hebt

Sluit een workstation, een pc en extra displays aan.

HP Zero BrightDot garantie

Zelfs als een derde van een pixel faalt of in één positie vastzit, vervangt HP het volledige display.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven. Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten