HP

HP Z2 G9 Workstation - AutoCAD / Revit LT

Super Deal! Ben je professioneel 2D CAD-tekenaar of een 3D-modelleur en ga je starten met BIM? Dan is Revit LT de beste software voor jou om je dagelijkse BIM-projecten te ontwerpen en uit te voeren. Revit LT vraagt wat van je werkstation, maar dit HP Z2 G9 Workstation is voor samengesteld om aan die vraag te kunnen voldoen. Overigens ook geschikt voor kleine Inventor-projecten!

 • Processor: Intel i9-14900K (24 Cores, 4.4/6.0 GHz, 36 MB Cache)
 • Voeding: 650 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
 • RAM: 16 GB (1 x 16 GB DDR5-5600 MHz)
 • GPU: Nvidia RTX A2000, 6 GB GDDR6
 • Opslag 1: 1 TB HP Z Turbo Drive SSD
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
 • Workstation

  • HP Z2 G9 Workstation - AutoCAD / Revit LT

    2.295,00
   SKU: WSTN_WS-T2RELT003

  Upgrade

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar

    45,00
   SKU: U1G59E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Moeiteloos (be)werken in AutoCAD, Revit LT en Inventor met dit HP Z2 G9 Workstation

Als je met BIM gaat starten of met CAD-software zoals AutoCAD wil gaan werken dan heb je een krachtig werkstation nodig. Want steeds duimendraaien tot je bewerking daadwerkelijk is uitgevoerd, daar zit je niet op te wachten. Gelukkig houdt dit HP Z2 G9 Workstation de snelheid er voor jou in. Werk je met niet al te grote Revit-bestanden of zoek je een geschikt CAD-werkstation? Ook dan is dit de keus voor jou!

Het HP Z2 G9 Workstation is een professioneel, betrouwbaar systeem dat uitstekend presteert. De supersnelle Intel i9 processor met 12 cores, HP Z TurboDrive SSD en krachtige Nvidia RTX A2000 grafische kaart zorgen dat je zowel 2D- als 3D-bewerkingen in AutoCAD en Revit LT moeiteloos uitvoert.

Over de CAD- en BIM-mogelijkheden van het HP Z2 Workstation

Niet alleen ervaren 2D- en 3D-modelleurs zijn tevreden over dit Workstation. Ook startende BIM-modelleurs zijn te spreken over de supersnelle processor. Bijkomend voordeel van dit HP Workstation is dat je het eenvoudig kunt upgraden: je kunt de videokaart vervangen en het RAM-geheugen uitbreiden. Dat maakt dit werkstation ideaal voor de groeiende ondernemer en een goede investering voor de toekomst.

HP Z2 Workstation voor AutoCAD, Revit LT (en Inventor)

Zowel 3D-modellen als 2D-tekeningen kunnen erg complex zijn, bijvoorbeeld door het gebruik van afbeeldingen, XREF’s en andere (GIS-)data. Daardoor worden ze zwaar en dat vraagt weer veel van je Workstation. Daarom is dit Workstation speciaal samengesteld voor gebruikers van AutoCAD, Revit LT en kleinere projecten met Inventor.

Geoptimaliseerd voor CAD

De configuratie van dit systeem is geoptimaliseerd voor de laatste versies van AutoCAD, Revit LT, Inventor en aanverwante producten. Het systeem heeft een krachtige 24-core Intel i9-13900K processor met Turbo kloksnelheid van 5,8 GHz (basis-kloksnelheid 4,3 GHz), 16 GB DDR5 RAM-geheugen, een supersnelle PCI-E SSD van 1 TB en een Autodesk gecertificeerde videokaart met 4 GB GDDR6 geheugen, de Nvidia RTX A2000. Verder kun je rekenen op:

 • Een grafische kaart die geschikt is voor het renderen van fotorealistische afbeeldingen en vloeiend werken in de Revit LT-viewport. Ook als je werkt met Revit-projecten en 3D-tekeningen vertraagt je systeem geen moment.
 • Verkorte opstart-, reken- en responstijden dankzij de uiterst snelle PCI-E SSD.
 • Meer dan voldoende geheugen, processorsnelheid en opslagcapaciteit voor werken met je CAD-applicaties, webbrowsers en Office-pakket.

AutoCAD en Revit LT

Dit HP Z2 Workstation is perfect als je werkt met Revit LT en vergelijkbare software. Daarnaast kun je 3D-modelleren en werk je vloeiend in de viewport (ook met grotere bestanden). Tot slot kun je met dit betrouwbare werkstation werken met families in Revit (LT).

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z2 G9:

Eigenschappen

Geavanceerde prestaties

Dit HP Z2 G9 Workstation is uitgerust om te kunnen werken met 2D- en 3D-projecten. Door de krachtige processor, geavanceerde professionele grafische kaart (Autodesk gecertificeerd), voldoende geheugen en opslag levert dit werkstation de prestaties wanneer je die het hardst nodig hebt.

Geschikt om uit te breiden

Met de Intel i9-14900K processor heb je genoeg rekenkracht in huis om alle taken aan te kunnen. Heb je meer geheugen of een snellere videokaart nodig? Upgrade je werkstation dan eenvoudig door de beschikbare opties aan te klikken. We installeren de onderdelen voor je, zodat je direct aan de slag kan.

De veiligste workstations

De HP Z2 G9 heeft optimale beveiliging tegen malware. Met HP Sure Start Gen4, de zelfherstellend, hardwarematige beveiligingsoplossingen, is je apparaat tegen BIOS-aanvallen beschermd. Met de HP Manageability Integration Kit Gen2 beheer je daarnaast eenvoudig meerdere apparaten.

Monitoren*

HP Z Workstations worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM-engineers maken gebruik van twee HP Z monitoren, eentje om op te ontwerpen of modelleren, en eentje voor andere werkzaamheden, zoals productinformatie, BIM-data of MS Office. Alles binnen handbereik, handig!

Meer informatie HP Z monitoren

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Z4CAD: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten