Numpad Pro

De 3Dconnexion Numpad Pro biedt een scala aan functies die ontworpen zijn om de snelheid, efficiëntie en het comfort te verbeteren van professionals zoals 3D-modelleurs, 2D-tekenaars en calculators. Plaats de Numpad Pro waar je wil en richt je werkplek helemaal in zoals jij dat prettig vindt.

 • 4 programmeerbare 3Dconnexion toetsen
 • 5 aanpasbare rekenkundige toetsen
 • Toon toetsfuncties op het beeldscherm
 • Schakel tussen punt of komma voor scheidingsteken
 • Meegeleverde oplaadkabel – Accuduur tot 6 mnd.
 • Full-size toetsenblok, 114 x 229 mm. (bxd)

Kijk hier voor de 3Dconnextion Keyboard Pro + Numpad Pro

 • *3Dconnexion - Keyboard

  • 3Dconnexion Numpad Pro

    39,00
   SKU: 3DX-700105

  Opties

Plaats - verbind - werk

Voor degenen die intensief CAD- en 3D-software (BIM) gebruiken, is de 3Dconnexion Numpad Pro een uitkomst. Dit premium, ergonomisch toetsenbord is zorgvuldig samengesteld voor de behoeften van architecten, ontwerpers, technisch tekenaars, modelleurs en ingenieurs.

Het vrijstaande numpad-ontwerp biedt optimale flexibiliteit voor je werkplekinrichting. Bovendien kan je met de (beveiligde) ingebouwde Bluetooth-functie moeiteloos koppelen aan je draadloze 3Dconnexion-muizen, wat je kostbare USB-poorten vrijhoudt.

.

3dconnexion-keyboard-pro-numpad-us-int-qwerty-720x504-keyboard-set-top
3dconnexion-keyboard-pro-numpad-us-int-qwerty-720x504-keyboard-set-left-front

Dit is waarom 3Dconnexion zo populair is onder technici

3Dconnexion staat bekend als de exclusieve fabrikant van hoogwaardige technologische muizen, 3D-muizen, toetsenborden en muismatten die zich richten op de CAD- en 3D-professionals. Hun commitment aan kwaliteit blijkt uit het gebruik van alleen de beste componenten en materialen, waardoor hun producten bijzonder geschikt zijn voor de veeleisende professional. Elk product wordt ontworpen met een sterke focus op ergonomie en gebruiksvriendelijkheid, en ondersteund door excellente software die regelmatig wordt bijgewerkt met de nieuwste stuurprogramma’s en technologieën. Met een 3Dconnexion toetsenbord ben je verzekerd van een boost in je werkproductiviteit en langdurig gebruiksgemak.

Overige informatie

Supported Operating Systems
Microsoft Windows

Garantie
Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Gemaakt voor ontwerpers, tekenaars en modelleurs

Het 3Dconnexion Numpad Pro is geoptimaliseerd voor het creëren van digitale 3D-modellen en geavanceerde ontwerpen, maar het is eveneens veelzijdig genoeg voor diverse standaardtaken. Met zijn breed scala aan functies biedt het Numpad Pro voordelen voor elke gebruiker. Hier volgt een gedetailleerde opsomming van de voordelen…

3dconnexion-keyboard-pro-numpad-us-int-qwerty-720x504-keyboard-set-left-back

3Dconnexion-toetsen passen zich aan de app aan

Het 3Dconnexion Numpad Pro is uitgerust met vier extra programmeerbare toetsen bovenop de standaard toetsenindeling. Dit slimme toetsenbord detecteert direct de software die je gebruikt en de bijbehorende context. De meest gebruikte commando’s worden automatisch gekoppeld aan deze toetsen voor snelle toegang. Daarnaast kun je de 3Dconnexion-toetsen moeiteloos instellen naar je eigen voorkeuren. Een schermoverlay toont je te allen tijde welke functies aan de toetsen zijn toegekend.

Programmeerbaar, draadloos numpad

De vrijstaande 3Dconnexion Numpad Pro heeft negen programmeerbare toetsen, waaronder vier 3Dconnexion-toetsen waarmee je eenvoudig toegang hebt tot toepassingsspecifieke opdrachten die je vaak gebruikt.

Hij maakt draadloos verbinding met de geïntegreerde ontvanger in het toetsenbord. je kunt er ook voor kiezen om je numpad rechtstreeks met je computer via Bluetooth-technologie te verbinden. De batterijduur is meer dan zes maanden* en kan snel worden opgeladen met de meegeleverde USB-C-kabel.

3dconnextion_keyboard_pro_with_numpad_closeup_600x473
3dconnection_keyboard-pro-with-numpad_us_ergonomie_480x442

Ergonomie

Het numpad is full-size en draadloos. Hierdoor kun je je toetsenbord CAD- of 3D-muis of pen perfect positioneren. Precies zoals jij dat wilt. Het resultaat: alles bij de hand, ontspannen schouders, onderarmen en handen.

Snelheid

Tijdens veelvuldige nummerinvoer kan de Numpad Pro gelijktijdig gebruikt worden met je toetsenbord of muis. Dit vermindert het aantal handbewegingen tijdens je werk en maakt je workflow sneller en eenvoudiger.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten