Keyboard Pro + Numpad (QWERTY)

Dit 3Dconnexion Keyboard Pro met los numpad is een fantastisch toetsenbord van hoge kwaliteit. Plaats het numpad waar je wil, verbind meerdere 3Dconnexion-apparaten met het toetsenbord en houd je werkplek overzichtelijk. Maak sneltoetsen die overschakelen afhankelijk van de applicatie en verbeter je werkproces.

 • Bedraad toetsenbord van volledige grootte met vrijstaand numpad (draadloos)
 • 12 programmeerbare 3D-connectietoetsen, 4 programmeerbare mediatoetsen
 • Draadloos numpad (inclusief 9 programmeerbare toetsen)
 • Geïntegreerde draadloze ontvanger met veilige connectiviteit
 • 3Dconnexion - Keyboard

  • 3Dconnexion Keyboard Pro + Numpad (QWERTY)

    79,00
   SKU: 3DX-700092

  Opties

Plaats - verbind - werk

De 3Dconnexion Keyboard Pro met Numpad is vooral geschikt wanneer je veel werkt met CAD- en 3D-software (BIM). Dit ergonomische keyboard van hoge kwaliteit is namelijk speciaal ontwikkeld voor architecten, designers, tekenaars, modelleurs en engineers.

Het losse numpad biedt erg veel vrijheid met betrekking tot de opstelling op je bureau: je plaatst hem waar je wil. De Keyboard Pro heeft bovendien een ingebouwde Bluetooth verbinding waarmee je je andere draadloze 3Dconnexion-muizen eenvoudig verbindt. Hierdoor bespaar je direct een aantal USB-aansluitingen.

3dconnexion-keyboard-pro-numpad-us-int-qwerty-720x504-keyboard-set-top
3dconnexion-keyboard-pro-numpad-us-int-qwerty-720x504-keyboard-set-left-front

Dit is waarom 3Dconnexion zo populair is onder technici

3Dconnexion is de enige producent van kwalitatieve, technologisch hoogwaardige muizen, 3D-muizen, keyboards en mousepads voor professionals in de CAD- en 3D-markt. Door gebruik te maken enkel premium componenten en materialen worden de producten zeer geschikt voor vooral professionele gebruikers. Ook wordt er veel aandacht besteedt aan de ergonomie en het gebruiksgemak van elk product en is de ondersteuning van de software uitstekend. Regelmatig worden de apparaten voorzien van de nieuwste drivers en technologieën. Dit toetsenbord van 3Dconnexion zal je dan ook niet teleurstellen: het zal je productiviteit verhogen en je hebt er jaren plezier van.

Overige informatie

Supported Operating Systems
Microsoft Windows

Garantie
Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Gemaakt voor ontwerpers, tekenaars en modelleurs

Dit 3Dconnexion Keyboard Pro met vrijstaand numpad is ontworpen om je te helpen bij het maken van digitale 3D-modellen en professionele ontwerpen. Natuurlijk kan dit toetsenbord ook voor allerlei ‘normale’ werkzaamheden worden gebruikt. De vele eigenschappen die dit Keyboard Pro + Numpad heeft bieden namelijk voor ieder wat wils. We sommen de voordelen in detail voor je op…

3dconnexion-keyboard-pro-numpad-us-int-qwerty-720x504-keyboard-set-left-back
3dconnexion-keyboard-pro-numpad-us-int-qwerty-720x504-keys

3Dconnexion-toetsen passen zich aan de app aan

Het 3Dconnexion Keyboard Pro heeft 12 extra functietoetsen boven de standaardtoetsen. Het toetsenbord herkent onmiddellijk de toepassingen die je gebruikt, evenals hun omgeving. Opdrachten die je het meest gebruikt, worden automatisch toegewezen aan de individuele toetsen, zodat je ze direct kunt starten. Je kunt de 3Dconnexion-toetsen ook eenvoudig aanpassen aan je eigen voorkeuren. Een venster op het scherm laat je altijd weten welke commando’s zijn toegewezen.

Programmeerbaar, draadloos numpad

De vrijstaande 3Dconnexion Numpad Pro heeft negen programmeerbare toetsen, waaronder vier 3Dconnexion-toetsen waarmee je eenvoudig toegang hebt tot toepassingsspecifieke opdrachten die je vaak gebruikt.

Hij maakt draadloos verbinding met de geïntegreerde ontvanger in het toetsenbord. je kunt er ook voor kiezen om je numpad rechtstreeks met je computer via Bluetooth-technologie te verbinden. De batterijduur is meer dan zes maanden* en kan snel worden opgeladen met een USB-kabel.

3dconnextion_keyboard_pro_with_numpad_closeup_600x473
3dconnection_keyboard-pro-with-numpad_us_ergonomie_480x442

Ergonomie

Het toetsenbord is full-size, maar de numpad is losgekoppeld. Hierdoor kun je je muis of pen perfect positioneren, precies zoals jij dat wilt. Het resultaat: ontspannen schouders, onderarmen en handen.

Snelheid

Tijdens veelvuldige nummerinvoer kunnen CadMouse en Numpad Pro gelijktijdig gebruikt worden zonder de hand voortdurend te bewegen tussen muis en toetsenbord. Dit maakt je workflow sneller en eenvoudiger.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten