HP

HP Z6 G5 Workstation: MFG/Pointcloud

Als je werkt met (zeer) grote BIM-bestanden, grote samenstellingen in Inventor of SolidWorks, of met grote Point Cloud-bestanden, dan vraag je veel van je Workstation. Dit HP Z6a Workstation is bij uitstek geschikt om je project te visualiseren, animeren en simuleren!

  • Processor: AMD Ryzen Threadripper PRO 7945WX (12 Cores, 4.7/5.3 GHz 64 MB Cache)
  • Voeding: 750 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
  • Front: 2 USB 3.1, 2 USB-C, Headset/Mic, Media Card Reader
  • RAM: 64 GB, DDR5-5600 MHz ECC
  • GPU: Nvidia RTX 4000 Ada, 20GB GDDR6
  • Opslag 1:2 TB HP Z Turbo Drive Gen4 NVMe SSD
  • OS: Windows 10 Professional, 64bit
  • *Workstation

    • HP Z6 G5 A Workstation - MFG/Pointcloud

       4.995,00
      SKU: WSTN_WS-T6MFG001

    Beeldscherm(en)

    Microsoft Office

    HP Garantie en Carepack

    • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar

       45,00
      SKU: U1G59E

    Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

HP Z6 Workstation: klaar voor alle workflows van de ervaren BIM-modelleur

In dit werkstation zijn ongekend krachtige hardware-onderdelen gecombineerd: een nieuwe, supersnelle AMD Threadripper processor, veel RAM-geheugen, een uitstekende grafische kaart en de snelste NVMe opslag. Dat sluit perfect aan bij je werk als ervaren MFG- of BIM-modelleur. Je kunt verschillende softwareapplicaties draaien en je verschillende taken moeiteloos uitvoeren.

Over de visualisatiekracht van het HP Z6 Workstation

Dankzij de kracht van dit nieuwe HP Z6 Workstation voor MFG en Pointclouds kun je doen wat voorheen niet mogelijk was: je visualiseert, animeert en simuleert projecten virtueel. Zo krijg je beter inzicht in de prestaties van je product of gebouw. Dat maakt het makkelijker om je project volgens planning en binnen budget op te leveren!

 

Intelligente 3D-modellen

Gebouwen, objecten of producten lijntje voor lijntje uitwerken in een 2D CAD-applicatie is niet langer nodig. In plaats daarvan werk je met intelligente 3D-modellen. Die bevatten naast het eigenlijke ontwerp een enorme hoeveelheid data. Dat maakt het mogelijk om projecten beter te voorspellen en fouten al in de ontwerpfase (virtueel) op te sporen. Dat scheelt enorm veel werk! Ook wordt het gemakkelijker om je ontwerp op een overtuigende manier te presenteren en opdrachten binnen te slepen. Je kunt je klanten immers fotorealistische visualisaties tonen en ze zelfs uitnodigen voor een virtuele wandeling door een ontworpen gebouw.

Al deze nieuwe mogelijkheden vragen om extra computerkracht. Met het HP Z6 Workstation voor MFG en Pointclouds heb je het juiste gereedschap in handen om het maximale uit je ontwerpen en je software te halen. Dit werkstation is dan ook zeer geschikt voor de Industry Collections van Autodesk.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z6 G5 A.

Eigenschappen

Veelzijdig functionaliteit

De Z6 loopt voorop en heeft meer standaardkenmerken dan alle andere HP workstations met één processor. Dankzij de verschillende configuratie-opties kunt u zelf de componenten kiezen die bij uw prestatievereisten aansluiten.

Visualisatiekrachtpatser

Visualiseer uw project waar dan ook en wissel naadloos tussen 3D CAD-, rendering- en simulatie-applicaties. Dankzij hogefrequentieverwerking, meerdere cores en krachtige GPU’s verwerkt de Z6 taken met gemak voor een optimaal ontwerpproces.

USB TYPE-C™

Met de optionele dubbele I/O USB 3.1 G2 Type C™-module aan de voorkant kunt u met een hogere snelheid data overdragen naar andere apparaten dankzij de moderne verbindingstechnologie.

Snelle verbindingen

Realiseer eenvoudig meerdere snelle netwerkverbindingen dankzij twee ingebouwde 10GbE LAN-poorten met Thunderbolt™ 5-technologie* voor snelle gegevensoverdracht.

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

HP Carepacks

HP Care Packs - 3 Jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Bij Z4CAD: 3 jaar on-site support door een vanuit HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten