HP

HP Z27K G3 4K UHD Monitor

De HP Z27k G3 is een 27 inch (68.6 cm), 16:9 IPS-monitor met een 4K Ultra HD beeldresolutie (3840 x 2160), 10-bit kleurdiepte en een sRGB-deklking van 99%. Samen met de talloze aansluitingen (w.o. USB-C) maken deze specificaties de Z27k G3 uitermate geschikt voor professionele werkzaamheden. Werk bijvoorbeeld met CAD- en BIM-applicaties, maak complexe simulaties en prachtige afbeeldingen of surf simpelweg het wereldwijde web.

 • 27″ scherm: IPS, 4K UHD (3840 x 2160), 16:9, 99% sRGB
 • Edge LED: helderheid 350 nits, contrast 1000:1, responsetijd 5ms
 • 1 HDMI 2.0; 4 USB-A 3.2 gen 1; 1 DisplayPort™ 1.4-ingang; 1 DisplayPort™ 1.4-uitgang; 1 USB Type-C™ (max. 100 watt)
 • Blue Light reductie tegen vermoeide ogen
 • 3 jaar garantie, inclusief 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.
 • Gekozen monitor

  • HP Z27k G3 4K UHD Monitor 3840 x 2160

    495,00
   SKU: 1B9T0AA

  HP Garantie en Carepack

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

  • HP Display standaard fabrieksgarantie – 3 jaar

   SKU: hp-monitor-standard-3

Breng uw ideeën tot leven met de geweldige kleurnauwkeurigheid in precieze Quad HDresolutie. Werk nóg effciënter en haal alles uit uw pc met deze 27 inch (68,58 cm) monitor met USB-C 100W stroomlevering.

Universeel consistente kleuren

U krijgt meteen een geweldige kleurnauwkeurigheid van scherm tot scherm[1]. Bereik precieze, levendige details met 99% sRGB kleurenspectrum en Quad HD resolutie.

Revolutionair ontwerp

Dit verbazingwekkende 27 inch scherm (68,58 cm) is zorgvuldig vervaardigd met een flinterdun profiel en een randloos ontwerp. Het ultieme comfort met ergonomische afstelling in 4 richtingen.

Low blue light altijd aan

Ervaar de levendige uitstraling van HP Eye Easy, het low-blue-light-filter dat altijd aan is en de blootstelling aan blauw licht reduceert met zero impact op de kleurnauwkeurigheid.

Verantwoord opnieuw vormgegeven

Maak een bewuste keuze met deze monitor die is gemaakt met oog voor het milieu. Het plastic bestaat voor 80% uit gerecycled materiaal en bovendien is de verpakking recyclebaar en afkomstig van 100% duurzame bronnen. Hij is ENERGY STAR®-gecertificeerd en EPEAT® 2020-geregistreerd.

Eigenschappen

Sluit met gemak meerdere monitors aan

Houd uw bureau overzichtelijk en sluit een reeks displays in serie aan met een enkele DisplayPort™-kabel.

Bevestig met gemak een HP Z2 Mini

U kunt aan de achterzijde van de monitor de HP Z2 Mini “vastklikken”. Op deze manier houdt u uw bureau opgeruimd en heeft u toch de kracht van een workstation. Meer informatie HP Z2 Mini

Alle poorten die u nodig hebt

Sluit een workstation, een pc en extra displays aan.

HP Zero BrightDot garantie

Zelfs als een derde van een pixel faalt of in één positie vastzit, vervangt HP het volledige display.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven. Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Gerelateerde producten